Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Smultronställe

Publicerad 2016-06-14 13:42:06 i Allmänt,

Först och främst: hurra för er och alla kommentarer ni lämnat här det senaste dygnet! 😍😙 

Jag blir verkligen så så så glad av varenda liten rad ni tar er tiden att skriva här inne, det ger mig världens motivationsboost så ni får mer än gärna fortsätta skriva! 💕 

Igår hade jag en alldeles perfekt dag i sommarens tecken. Lite shopping (utbudet är inte så stort här men det finns en liten galleria med Cubus, Vero Moda och KappAhl), grillmat till lunch och så mys vid en alldeles fantastiskt vacker sjö. Dagen avslutades med bastu och pommes med korv till kvällsmat och så serier tills det ljusnade ute. 

Jag låter bilderna tala för sig själv istället: 
Hittade så himla fina shorts inne på Cubus, 19,95 kostade de är så himla tunna och sköna!
Vilket otroligt vackert ställe, vattnet var alldeles kristallklart och stilla och det enda ljud som hördes var vinden och fiskmåsarna. Jag älskar verkligen såna här små smultronställen som ligger gömda långt in i skogen, alldeles orörda och sagolika ❤
Så klart vatten!
Inatt sov jag som en liten bebis i 12,5 timme i ett kör haha! Ingen ekorranka som lät i väggen och inga snarkningar. När jag får sova ifred är jag en trevlig människa när jag vaknar, får jag dessutom mackor och en iskall Redbull är jag charmad för evigt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela