Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Jättekul -.-

Publicerad 2012-11-30 16:01:08 i Allmänt,

Imorse vaknade jag upp till ett snökaos utan dess like.. Planerna var att föra Ville till sitt nya hem men jag konstaterade snabbt att det är självmordsförsök att bege sig ut i detta vädret med släp.
Kravlade mig upp ur sängen, gjorde mig i ordning och skulle köra in till stan och handla, men fastnade på gården i all snö. Fick rejält på nerverna och skrek en stund på eländet tills jag insåg att det inte gör någon nytta att skrika sig hes, snön försvinner ändå inte (smart där!). 
Det som var mest skrattretande i situationen var den att min bil fastnade men Nickes lilla dammsugare tog sig igenom drivorna utan problem.. 
 
Ute på vägarna var det ännu mer kaos, det hade hänt massa olyckor och utkörningar på den korta sträckan mellan Grundsjö och Ekenäs, det var skithalt och dålig sikt. 
Vid något skede bestämde jag mig dock för att sluta sura och göra det bästa av situationen istället, så ikväll nalkas det ostbricka och vin tillsammans med syster! :) 
Väl i affären fick jag christmasfeelings och bestämde lite sådär halv spontant att bjuda mamma och pappa på lillajulsmiddag imorgon. Sagt och gjort och jag köpte hem både julskinka, rullsylta, fisk, jullådor och maltlimpa. 
 
Nu ska jag försöka plocka undan lite grann här hemma, hela huset känns som en sadelkammare med hästgrejer överallt.. Tanken är att jag och sis ska julpynta och baka pepparkakor (på köpt deg, fy på mig!) ikväll, mys!
 
Och så såg ni säkert i förra inlägget också att min macbook lever igen! Det var bara sladden det var fel på så nu har jag min underbara dator här i knät och allt är som det ska vara! :D 
 
 

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela