Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Fruktsallad

Publicerad 2010-06-30 18:45:11 i Allmänt,

Gjorde en smarrig fruktsallad nyss, meningen var att mamma skulle komma över och smaska lite, men hon har ont i magen. Typiskt :(

Tur trots allt att jag gjorde en stor skål, Marcus o Diana dyker upp snart så ska de få smaka!

skriver mer sen, nu ska jag hänga upp tvätten och fortsätta njuta av värmen!

Ärenden på stan

Publicerad 2010-06-30 12:58:39 i Allmänt,

Filmen igår var så jävla bra så det finns inte ord! Bäst hittills, jag satt som förtrollad under hela filmen. Wow kan jag bara säga, ni måste se den! Var hemma runt 03, och kom i säng vid 04 ungefär. Sov till 1300 och jag känner mig faktiskt inte ens trött.

Nu ska jag och älskling iväg till stan på en massa ärenden som måste göras. Handla mat, betala räkningar, apoteket osv. Blä!Skriver mer senare! Puss!

Äntligen!! :D

Publicerad 2010-06-29 20:19:17 i Allmänt,

Nu drar jag och Cassu iväg till Helsingfors för midnattsvisningen av Eclipse! Ååh, hoppas den är bra!
Världspremiären är först imorgon, men midnattsvisningen visas natten före, jag är såå glad att jag lyckades få biljetter!


Jag just nu. Var tvungen att lägga upp denhär bilden här så ni inte tror att jag drar iväg till helsinki med bikini och osminkad ;)

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela