Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

See you in Vegas!

Publicerad 2012-02-27 22:28:02 i Allmänt,

Nu siktar jag näsan mot Helsingfors-Vanda flygfält och därifrån bär det av till Las Vegas. Äntligen!!!

See you later, reser ca 20 timmar innan jag är framme men försöker uppdatera er när jag har tillgång till internet.

Oscars 2012

Publicerad 2012-02-26 23:09:57 i Allmänt,

Nu är det äntligen dags för Oscars Galan 2012. Jag kommer nog inte orka se hela eftersom det håller på till 07 imorgon på morgonen, men jag ska se så långt jag orkar. Det är så härligt att titta på alla fina klänningar på röda mattan och såklart alla mästerverk till filmer som är nominerade!
Åkte extempore till Ekenäs också och mötte upp M och fick fixat åt mig en större läderväska som jag kan ha mitt handbagage i. Och så kollade jag nyss på vädret och det ska blåsa kraftigt och snöa i mändger på tisdag morgon så det skulle vara typsikt min tur att vårt flyg är inställt så vi missar det andra flyget som ska ta oss från Heathrow till Las Vegas. Men då kan jag säga att jag blir galet förbannad, det är ett som är säkert!
Nu ska jag sätta mig tillrätta och bara njuta av underhållningen, jag föreslår att ni gör samma sak!

Hello ha-begär!

Publicerad 2012-02-24 23:34:42 i Cessi scrappar,

Att surfa omkring på olika scrapsidor och bloggar en hel dag är ingen bra idé. Jag har ramlat över så mycket nytt och fått så många nya idéer att mitt inspirationshäfte är alldeles nedkladdat när jag försökt raffsa ner allt innan jag glömmer bort det.
Det mest intressanta hittills har dock varit en nyhet från scrapgurun Tim Holtz. Distress Markers.

Dessa är tuscher som går ihop med alla färgerna på Distress dynorna, och man kan få till riktigt häftiga effekter med dem. Prylgalen som jag är (jag erkänner det i alla fall!) så känner jag ett starkt ha-begär efter samtliga 37 pennor. Men precis som allt annat som har med Tim Holtz produkter (och scrapbooking överlag) att göra så är de svindyra, runt 3€ per penna.
Jag måste nog hålla mig till ProMarkersarna och samla alla 150 pennor innan jag börjar med något nytt. Min stackars scrapkassa kommer ju aldrig att hinna växa sig tillräckligt stor för en skärmaskin med alla spännande nyheter som dyker upp! :( Varför är inte min man en världsberömd tillverkare av scrapgrejer? Tänk vad mycket lättare det skulle vara då haha!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela