Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Sweden next

Publicerad 2012-05-31 23:11:42 i Allmänt,

Ligger i sängen i hytten just nu och vi kommer snart till Åland, vilket betyder att jag borde sova nu istället för att skriva detta inlägg.
Vårt tåg anländer i Klippan klockan 14 imorgon och sen får vi se vad vi hittar på.
Nu kom Älsk precis ut från duschen och sprayade parfym på sig och oj oj oj vad gott här luktar nu! Så nu avslutar jag här och luktar mig till sömns ;)

Natti!

I want to go back..

Publicerad 2012-05-31 08:51:20 i Allmänt,

Jag skulle inte tacka nej till en vecka eller två i Las Vegas just nu... Åh vad jag saknar den staden, men nu är det bara 9 månader kvar så får jag uppleva drömmarnas stad igen!

Så skönt!

Publicerad 2012-05-29 18:44:33 i Allmänt,

Idag har jag gjort absolut ingenting. Jag sov precis så länge som jag kände att jag orkade och satt i pyjamas till klockan 19 typ. Underbart!
Allt har gått i superspeed ända sen jag kom hem från Hollandsresan, det har varit folk här så gott som varje dag så det har varit riktigt skönt att bara vara själv som omväxling.
Har fixat naglar åt mig själv vilket var lättare sagt än gjort, stackars min Pingu fick kämpa för att naglarna på högerhanden skulle bli likadana som de på vänstern!
Snart dags för middag, ugnskorv och mos, mums! Efter det blir det en barbackatur i skogen och som avslutning på denna sköna dagen ska vi kolla på film och äta popcorn.
Ha det gott alla fina! ♥

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela