Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

I haz 8)

Publicerad 2009-11-30 16:21:47 i Cessi shoppar,

Yaas, i haz a new computer ;)

HP Pavilion dv7-2280eo, 17'' widescreen fullHD LED-skärm, Blu-Ray spelare, subwoofer, Windows 7, och mycket mer :p

Jag har visst varit snäll i år eftersom tomten nästan gick med på att köpa den till mig :p

*happy*

För tillfället e jag hundvakt åt min mosters hundar tills hon kommer tbx från fika med sin arbetskompis. Riktigt söta e dom , förutom att Yami med allt våld ska ha tag på mina fårskinnstofflor :S

Ah, i love to write with this thing <3

Idag är det måndag och som jag sagt förut så är måndagar som gjorda för att kolla på tv ^^ Det kommer TopModel , Desperate Housewives , dubbla avsnitt av SATC och så tänkt ja skriva BB, men de e slut nu :(

Skit att Aso vann -.-

urk..

Publicerad 2009-11-30 10:01:48 i Allmänt,

Min mage o jag kommer inte särskilt bra överens idag :( vaknade runt 0300 inatt o mådde riktigt jäkla illa.. Visste inte hur jag skulle vara för att inte spy , och det fortsätter idag. Illamåendet är inte så starkt men ont i magen har jag. Tror det beror på stressen från de senaste dagarna samt att jag åt för mycket pepparkaksdeg igår .. Man lär sig lixom aldrig av sina misstag, hur många gånger har jag inte spytt av för mycket deg?

Jaja , och jag som ska möta upp moster för att köpa julpynt , och ev. hämta min nya dator :S

Lycka till säger jag bara.. Hoppas det försvinner före torsdag, då sticker jag ju till sverige..

just.

Publicerad 2009-11-29 21:02:33 i Allmänt,

Tänker inte ens be om ursäkt för att jag inte uppdaterat på många dar. Ibland finns det viktigare saker i livet än att blogga, jag prioriterar att inte bli hemlös före bloggandet.

För tillfället är jag utmattad och utless på allt som har med lägenheter, flytt och pafflådor att göra.

Helgen gick fint, min älskade älskling fick en fin födelsedag igår och det är allt som räknas <3

Nu kollar jag på BigBrother 2009 finalen, spännande dethär. Hoppas att Kätlin eller Esa vinner.

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela