Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Festen :)

Publicerad 2010-05-31 21:41:23 i Allmänt,

Här kommer några bilder från festen på lördag. Inte riktigt min stil att börja dricka alkohol redan kl 1500, men vad kan man göra när sällskapet är som det är? ;)


Välkomstdrink


Alkoholfri välkomstdrink


Pappa och Sebastian ♥


Lövbiff som jag slaktat lite till ;)


Man ska bjuda på sig själv heter det!


Denna kakan är gjord för ungefär 40 personer. Vi var väl 20 och det fanns inget kvar av den efter en kvart xD


Kenneth som vi ska bo hos i September ;) Såhär solbränd blir man då man inte bor i Finland.


Lika som bär? Kusiner, Kenneth och pappa :)


My lovely sister, is'nt she beautiful ♥


Bacardi Breezer Watermelon, smarrigt! 

Efter festen begav jag mig till Ekenäs för att kolla in terasslivet, det var inget vidare, kallt och grått, så jag åkte hem efter en drink. Blä för detta kalla väder!

Lite off...

Publicerad 2010-05-31 20:57:19 i Allmänt,

Jag har varit lite off de senaste dagarna. Inte orkat bry mig om nåt, allra minst bloggen. Nu är jag på bättre humör igen efter en solig, avslappnad dag tillsammans med älskling.

Han har första dagen semester idag! Woho, 13 dar kvar! ♥

Jag har inte gjort nåt speciellt sen lördagen. Det var hur kul som helst på farmors fest, och precis som jag anade blev alla smått berusade, inte minst jag :p

Idag har vi uträttat ärenden på stan och riktigt lyxat till det med både frukost och middag på restaurang! Vi hann till stugan också en sväng, Nicke drog upp några gäddor och jag äcklades över hur slemmiga de är.

Fick äntligen mina klänningar från Bubbleroom också. De sitter perfekt båda två, härligt! Nu har jag två klänningar att välja på till konfirmationerna. I paketet fanns också 4 par leggings, nu behöv jag inte köpa nya på länge!

Båda klänningarna är från Bubbleroom.com, jätteskönt material och de sitter bra! Den blommiga kostade 27,90€ och den rosa 19,90€ tror jag..


Jag idag, osminkad. Vem orkar sminka sig till stugan lixom ...Kolla vad jag har! Hittade den superbilligt så jag slog till, yay! Nu har jag nåt att fördriva tiden med på stugan när N fiskar...

Nu röka! -->

Fortfarande på dåligt humör.

Publicerad 2010-05-29 11:08:10 i Allmänt,

Sov som en stock inatt och kände mig relativt glad när jag vaknade. Så mindes jag grejjen från igår och blev förbannad igen. Jag är verkligen på dåligt humör nu, har ingen lust att göra något.

Men, nu gäller det bara att fixa sig i ordning, dra på heelsen för ikväll ska farmor firas (det kanske låter som något tråkigt, men hon fyller bara 60 och i vår släkt festas det ordentligt). Jag ska vara i stan om 20 minuter och jag sitter här med handduken runt mig ofixad och oäten. Great job!

Paketet från Bubbleroom hade kommit igår, men mami hann inte till bussgodscentralen för allt i den här piss-byn stänger kl 16.

Väntar fortfarande på min iPhone som jag skulle ha redan igår, men såklart är de handikappade på Sonera också.
Fuck life!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela