Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Myskise

Publicerad 2011-10-31 11:23:50 i Katterna,

Jag minns inte om jag skrev om det här på bloggen men för några dagar sedan bestämde sig Lucky för att sluta vara skygg. Antar att hennes behov av närhet tog över handen och att det inte var kul att sitta bakom soffan och trycka..
Första kvällen satt hon på klösträdet och stirrade på mig så jag passade på att gå fram till henne och se om jag fick klappa henne utan att hon springer iväg, och det fick jag. Sen blev hon så gosig så jag knappt kunde slita mig, och den natten sov hon brevid mig så gott som hela natten :)
Sen på fredag kom syster hit och hon var minst lika kelig med henne som hon var med mig, och nu släpper hon mig knappt med blicken, hon svarar när jag pratar med henne och purrar mest hela tiden. Så jäkla mysigt! Jag har aldrig varit en kattmänniska men jag har sagt att om jag ska ha en katt så ska det vara en som är superkelig och som verkligen vill vara med mig och söker efter min kontakt. Och det är precis vad Lucky är! :)
Såhär stirrar hon på mig om jag kelar för lite eller råkar glömma bort att klappa henne med fem minuters mellanrum :D
ojojoj

Publicerad 2011-10-30 21:14:38 i Allmänt,

Här var det tyst.. Men för tillfället är det så mycket på gång på alla håll så det är knappt så jag hunnit starta datorn de senaste dagarna! Mycket spännande som händer, mycket roligt också. Just nu har jag massor att göra innan jag kan gå och lägga mig, så ni får lida lite till. Var på skolning till Helsingfors på dagen idag, och så när jag kom hem var jag på fika med Ems :) Imorgon ska jag uträtta ärenden på stan på dagen och så kl. 17 ska jag infinna mig i Baker's i Helsingfors på möte. På tisdag är det full rulle hela dagen med ungefär 5 möten inbokade, och fler ska det bli.
Vann en tävling idag på skolningen också! :D Den som bokade flest möten på 30 minuter vann och jag vann med 6 inbokade möten. Fick en quickstart som annars kostar 10€, och så fortsätter tävlingen till kl 00 ikväll. Pratade med Johan och han sade att jag leder med för tillfället 10 inbokade, har tre på g så det ser rätt bra ut. Vinsten för andra delen är två quickstarter, en eventbiljett och en jättefin Verve-mapp som jag bara måste ha ;)
Nu ska jag fortsätta leta efter inspirerande bilder till en visionboard som jag ska göra klart innan tisdag. Och så ska jag klura ut hur i helsike jag får en inspirationscd överförd till iPhonen, det är helt klart för mycket teknik för min del. När jag klarat av det ska jag söka igenom hela Adlibris efter några böcker som vi blivit tillbedda att läsa och om mina ögon fortfarande hålls öppna efter det så ska jag renskriva några anteckningar till ett nytt, fräscht häfte. Men jag klagar inte, det är bara kul att ha massor att göra! :)
Wish me luck!

Mat och Vin

Publicerad 2011-10-28 21:25:25 i Allmänt,

Idag var det ju då dags för mig och Båå att besöka bokmässan. Prick klockan 13 hämtade jag upp henne från Ekenäs, så tog vi ut lite pengar, tankade bilen och gav oss iväg. Det var väldigt mycket folk på mässan, men det hade vi nästan kunnat gissa.
Bokmässan var tyvärr en stor besvikelse (precis som min kusin sade att det skulle vara). Själva bokmässan var bara en liten del av hela mässcentret, och ungefär 5% av böckerna var svenskspråkiga. Dyra var de också.. Jag hittade en bok jag ville ha, men den kostade 30€ så jag avstod..
Som tur var så var det ju mat&vinmässan på samma gång, så vi gick dit för att ens få ut någonting av pengarna vi satte ut på inträdet.
Och där var det massor av kul och spännande grejer. En goodiebag fick vi och så köpte vi te, macarons och Båå satsade på stort och köpte svindyra handgjorda praliner. Jag köpte en rivgrej som är rätt häftig, visar bild senare. Vinmässan gick vi inte alls in på då det var smockfullt med folk där och så kostade det en halv förmögenhet att ens få smaka på vinerna. Dessutom körde ju jag så hade nog inte vunnit något på att köpa ett vinpass..
Och så lärde vi oss att inte smaka på allt som bjuds på, bla mystiska ostbollar med obestämd fyllning (som jag senare surt konstaterade att det var mögelost..) och nötter som försäljaren påstår vara "passligt varma" när de i själva verket var så starka att vi trodde att ögonen skulle trilla ur huvet.. Samma med chilichokladen som Båå tyckte var så god, ända tills hon bet i den haha! Fyfan..
Nu ska jag fortsätta pyssla med Morris. Hon hade lyckats bli nerkyld idag så nu sitter jag med henne i famnen inlindad i en fleecefilt och så en petflaska med varmt vatten brevid henne för maximal värme. Det är väldigt farligt för tamigelkottar att gå i dvala, de kan dö då.. Imorgon ska jag åka och inhandla en värmematta som hon kan sova på om hon vill ha värme.
Återkommer med bilderna senare. N är på jobb till 00 så jag ska fördriva tiden med att läsa bloggar och mysiga med mina håriga älsklingar :)

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela