Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Packa o fixa.

Publicerad 2010-11-30 16:09:17 i Allmänt,

Hinner nog klämma in en liten update här. Springer omkring som en tok för ännu imorse såg det rätt omöjligt ut angående min Sverigeresa. Men efter lite tårar och sura miner har det fixat sig och vem ordnade det, om inte mamma än en gång!

Lade precis igång en maskin med tvätt, på snabbprogram. Nu hoppas jag bara att de hinner torka tills imorgon bitti. Ska städa bilen också för som den ser ut nu kan jag inte lämna den åt nån annan, man får ju nästan skämmas! 1830 ska jag klämma in en fika med Ems, länge sen sist nu!
Sist men absolut inte minst ska jag boka resan, bättre sent än aldrig heter det ju! :p

Det ska bli såå kul att träffa Linda igen, det enda jag inte ser framemot är att åka båt och köra ner till Skåne, det är så tråkigt så jag får gråa hår! Men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge och nu fick jag huvudvärk också känner jag. Suck. Kommer sakna älsklingarna här hemma, men det är sånt man får klara.
Resan till Gekås Ullared ska bli spännande, kommer säkert svimma därinne, och komma ut med 34 påsar ;)

Nä nu ska jag sluta svamla, blir inget av detta ändå märker jag..

Djurmässan

Publicerad 2010-11-27 23:06:43 i Allmänt,

Nu ska jag gå och duscha och sen sova. Har tidig väckning imorron, för senast 07.30 ska jag infinna mig i Mässcentret på djurmässan. Råttutställning igen, javisst.

Älskling fyller år imorgon också. Det ska vi fira på kvällen.

Sov gott!

Today's plans

Publicerad 2010-11-27 12:25:44 i Allmänt,

Hey you!

Har ni märkt den lilla förändringen här också?? Syster fixade en signatur till mig igår, härligt!

Dagens planer är lite luddiga ännu, men som det ser ut nu ska jag strax hämta upp andra syster från Pojo så ska hon hjälpa mig att fixa råttorna inför imorgon. Jag vet inte om jag sagt det men imorgon är det djurmässa i Mässcentret i Helsingfors, dit ska jag på utställning. Fast den här gången ställer jag inte båda dagarna, jag vet inte om ni minns men sist jag var på dubbelutställning var första och sista gången. Det var skitjobbigt och jag var totalt slut i flere dagar efteråt, för att inte tala om hur råttorna kände sig.

Måste in via en affär också o köpa gurka o vindruvor tills imorgon, vattenflaska är ju inte tillåtet i utställningsboxarna så de får vätska ur gurkorna :) Måste även köpa en rejäl frukost, för ska man äta på mässcentret blir man ruinerad. Sist betalade jag nästan 9€ för en croissant, en kakao och en smörbulle tror jag det var :S

Hoppas det inte är lika kallt ute idag som igår.. När temperaturen sjunker ner under -15 vill jag inte vistas utomhus.. Blä!

Längtar efter sommaren även om jultiden är underbar...

Inga ord behövs för att beskriva dessa bilder. Det är det där som är sommar för mig. Sol, bad, hav, vänner, god mat och färska jordgubbar från det egna landet är allt som behövs. Ge mig sommar. Nu.

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela