Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Man ska aldrig tro för mycket.

Publicerad 2010-07-31 18:12:58 i Allmänt,

Idag fick jag bevisat för mig att man aldrig ska tro för mycket om en människa. En människa jag litat på, som varit som en extra mamma för mig, som alltid funnits där för mig, bevisade idag att h*n inte är nånting annat än falsk, bitter hycklare. 

Jag är en 20 årig snorunge vars liv går ut på att äta och sitta vid datorn och patetiskt nog sätter egenkära bilder av mig själv på bloggen (hallå det är MIN blogg, om MITT liv?!). Jag är också en tjuv och ett fett äckel, jag borde ta mall av mina ack så duktiga kusiner. How nice.

Men vet du, jag behöver inte såna som du. Jag har människor omkring mig som faktiskt älskar mig, hela min idiotsläkt kan ta mig i arslet!

Och kolla, här kommer några egenkära bilder!!


Så här mycket respekt har jag för såna som du.


Och exakt såhär mycket bryr jag mig om dina fasoner.

Jag tycker synd om sånna som dig. För man kan ju inte må riktigt bra när man ger sig på andra människor på det viset. Men hey, man kan ju alltid ta till flaskan, den löser ju alla problem ;)

Damn..

Publicerad 2010-07-28 14:34:27 i Allmänt,Såhär långt har jag kommit. Jag har städat och duschat och klätt på mig. Jag är inte vidare bra på detta måste jag säga. Well, vi har inte brått någonstans så jag kan ju lika gärna sitta här och göra fula miner i webcamen!

hallonpaj!

Publicerad 2010-07-28 12:52:47 i Allmänt,

Hallo!

Shit vad trött jag var igår kväll. Jag skulle kolla på en dokumentär om Josef Fritzl och senare LA Ink, men somnade halvvägs genom dokumentären! Jag brukar inte somna i soffan, fattar inte hur jag kunde vara så trött igår då vi inte gjorde nåt speciellt på hela dagen!

Idag är det sjukt varmt ute, +42 i solen just nu. Imorse åskade och regnade det igen, trodde att luften inte skulle vara så tryckande idag men tji så fel jag hade. C sade nyss att det är skönt så länge man sitter still, men så fort man gör nåt så rinner svetten, härligt.

Nu ska jag städa, sen duscha och efter det måste vi in till stan och handla mer mat (geez, det går åt mycket mat för 4 personer!), och så eventuellt åka till Ekenäs för att träffa Fammo och Faffa.

Ikväll ska vi grilla, jag ska äntligen dricka en flaska vin, och så kommer C's pojkvän hit från Åbo. Hehe, får se hur det slutar :p Ska försöka baka en hallonpaj också, vi har färska hallon i kylen.

Nu måste jag rusa, ta hand om er!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela