Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Här ska det bakas råttbebisar!

Publicerad 2011-08-30 19:49:47 i Rats,

Äntligen efter många om och men och funderas hit och dit, har jag nu bestämt mig för att ta min andra kull det här året. Man kan ju inte precis säga att jag är en upptagen uppfödare, men jag vill inte ta en kull bara för att jag råkar ha en hona och en hane i passande ålder, jag vill få ut nåt av parningen också och därför väljer jag att vänta tills jag känner att den blivande kullen känns helt rätt.

På tur för lite kärlek står alltså Ratsian Napatanssi, silver blue badger + Robotti Ruttunen, silver black badger. Ruttu bär på blue, vilket betyder att vi förhoppningsvis har små bläsade blå korvar här om tre veckor ♥

Efter denna kullen kommer det bli en till, med min svenska hona Verity. Hon har visat sig vara alldeles underbar till temperamentet, och så är hon väldigt fin i kroppen också. Hennes partner är dock lite oklar fortfarande..

Så nu vet ni det, inom en månad kommer det födas bläsade bebisar hos MangoMelon's, är ni intresserad så tag kontakt här, på facebook eller mejlen! :)

fan va spännande

Publicerad 2011-08-30 19:36:47 i Allmänt,

Idag lyckades jag faktiskt få ut något av den här dagen, jag blev väckt redan runt 10 och efter det var det bara att kliva upp pigg och glad. Men, det var lika bra det, jag var i stan redan 13.30 och hann göra massa saker som annars skulle blivit ogjorda.

Idag var slutet på en lång och jobbig saga. Idag var Nickes sista dag på Karis Pizza Kebab. No more 12 timmars dagar och jobb för slavlön, äntligen är det över! Och framför allt, lediga veckoslut tillsammans!

Och på tal om något helt annat så känner jag mig lite lätt stressad. Jag hittade ett perfekt tyg som skulle bli såå fina köksgardiner och sittkuddar, men jag är ungefär lika skicklig på att sy som en plogpinne.. Så jag får väl bara glömma det vackra tyget och försöka hitta färdiga gardiner nånstans som är ens nära på lika fina :(

Nu är det mera Gossip Girl som gäller för mig, hajdo!


Och efter några avsnitt har jag denhär lyxen att se framemot. Det kan nog inte bli bättre ♥

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela