Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Bajsdagarna fortsätter

Publicerad 2012-03-30 13:53:57 i Allmänt,

Om gårdagen var bajs så är den här dagen det också.. Först hörde jag inte alarmet imorse så försov mig. Sen funkade inte inloggningsuppgifterna på jobbet och det är lite svårt att göra nåt utan dem.. De har inte funkat på hela dagen så jag har egentligen inte gjort något vettigt idag alls och det irriterar mig. Lika gärna skulle jag kunna sitta hemma i soffan och inte göra något vettigt -.-
Slutar runt fem och efter det ska jag till Ekenäs och hämta Gea och Jasmine, de kommer och titta på bebisarna som förövrigt fått päls nu och de öppnar ögonen vilken dag som helst nu.. Borde få inspiration att fota dem också, sällan jag skjuter upp saker.
Imorgon var planerna att jag skulle hjälpa Båå baka massa gottis till hennes kalas på söndag men det blev ändringar på det så nu har jag hela dagen öppen så jag bestämde mig för att jag ska sova tills jag inte orkar sova längre och sen ska jag scrappa lite kort om lusten faller på. På kvällen är det biodags med Trine som gäller, jag försöker få henne övertalad att se The Hunger Games, jag vill såå gärna se den! Fast egentligen åker vi ända dit bara för att äta delikata popcorn haha!
Nä nu ska jag göra något så vettigt som att hämta kaffe åt mamma -.-

Ett år

Publicerad 2012-03-29 21:31:08 i Allmänt,

Idag är det ett år sedan jag fick ett telefonsamtal som skulle komma att knäcka mig totalt. Idag är det ett år sedan min älskade vackra häst slets ifrån mig helt utan förvarning. Jag trodde verkligen att det skulle bli lättare med tiden men kanske det är något fel på mig, för det känns fan inget lättare alls. Kalimero är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista innan jag somnar. Varje dag.
Han har det bra i himlen nu, och jag är helt säker på att vi kommer att träffas igen nån dag.
Orkar inte skriva mer om detta nu, satte ett ljus och en ros på graven innan idag och det var fan det tyngsta jag gjort på länge. Hela den här dagen har varit åt helvete ända från det att jag öppnade ögonen imorse, jag skulle mer än gärna stannat kvar i sängen men jobbet kallade så det var bara att ta skeden i vacker hand och slita upp sig därifrån.
Den 29.3 kommer aldrig mer vara en bra dag, den kommer alltid vara så här mörk och dyster och.. Ledsam.

Så skönt!

Publicerad 2012-03-28 12:39:33 i Allmänt,

Färgade ju fransarna och brynen förra veckan och det är så.jäkla.skönt! att inte behöva bry sig om smink på morgonen, särskilt om man ska upp tidigt vilket inte är min starka sida som ni nog vet. Så ja rekommenderar varmt att om ni "lider" av obefintliga ögonbryn och ljusa fransar som jag att ni går och färgar dem.
Idag är jag au naturelle på jobbet och det är härligt speciellt nu när våren är på intågande och jag vill njuta av solen :)

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela