Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Älskade Vegas

Publicerad 2013-05-31 23:52:23 i

Tänk att det är över ett år sedan jag satte min fot på amerikansk mark, närmare bestämt i Las Vegas. Staden som aldrig sover..

Ingen som har lust att följa med? Man kan ju inte klaga på vädret i alla fall 😉

Dimission

Publicerad 2013-05-31 11:42:24 i Allmänt,

Strålande väder idag igen, jag blir så glaaaad! ♥

Ja just det, hej på er haha! Hur mår ni idag, jag mår strålande! Dagen började perfekt med morgonmys i sängen med Rosa och Sheela. De har blivit så keliga nu, och det är så mysigt. Det är intressant hur det alltid tar den där ena månaden för nykomlingar att komma ut ur sitt skal och bli precis så mysiga som bara orientaler kan vara :) 
På tal om att komma ur sitt skal osv, jag måste flytta fram Budapest resan med några dagar för uppfödaren har lite kaos hemma hos sig inkommande vecka. Och om jag väntar så kan mammis kanske följa med, lite sällskap vore inte fel! 
Detta tränar verkligen mitt tålamod, jag vill så gärna att allt ska hända genast, att vänta är det värsta jag vet. Och nu har jag väntat väldigt länge på lilla Ez så snart blir jag mästare i tålmodighet.. 
 
Idag ska vi på dimissionsfest. Jag har köpt blommor och ett kort, men vad köper man åt en kille i gåva?? Måste stanna via någon affär och hitta på nåt, alltid i sista minuten men det är så jag funkar bäst. 
Imorgon är vi bjudna på ytterligare en fest, men före det ska jag jobba :) 
 
Nu skrev mamma precis att lunch väntar i gula huset, vilken lyx!
(Igår körde mamma över mina sprillans nya skor så det minsta hon kan göra är att bjuda på lunch haha!)
 
Avslutar med två bilder på min pärla, nu fyra månader gammal: 
 
 

Vinnare i tävlingen!

Publicerad 2013-05-31 11:27:03 i Allmänt,

Ni var väldigt få som deltog i tävlingen vilket jag tycker är synd, men det hindrar inte mig från att ordna tävlingar igen eftersom jag tycker det är så himla kul! :) 
 
Vinnaren av denna lilla goodiebag är... 
 
Kommentar nummer 5, skriven av Titti! 
 
Använde mig av en slumpgenerator på internet för att dra en rättvis vinnare. Grattis Titti, du kan väl lämna en kommentar hur du vill ha din goodiebag levererad? :) 
 
Till er andra, tack för att ni deltog och gjorde så det över huvud taget blev någon tävling, bättre lycka nästa gång! 

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela