Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Längtan

Publicerad 2012-07-31 08:40:28 i Allmänt,

Idag längtar jag efter min säng och att få SOVA. Igår var en lång dag på alla sätt, först 8 timmar jobb och sen genast efter det 3 timmars bilresa till Vampula och hämta hem mitt nya sto. Det kändes som en evighet och så när vi kom hem så skulle ju hästarna vaktas och utfodras osv.. Var i säng runt 01.30 och så väckning klockan 07 imorse.
Det var inga som helst problem att introducera hästarna för varann, Zenta ställde sig och åt det första hon gjorde och brydde sig skit i Ville. Ville i sin tur var helt exalterad utav att få en ny flickvän och blev nog lite snopen när hon gav honom kalla handen :D

Idag efter jobbet ska jag hämta Pia som kommer till mig på sleepover, och väl hemma ska jag bekanta mig lite mer med stoet. Ska rykta henne, smörja alla småsår hon har och gå igenom henne. Kanske går jag ut och gå med henne också och lär känna henne :)

Nu ska här fixas lunchen klar så att vi är mätta och klara för att gå till parken vid tolv. Lägger in bilder på Zenta ikväll om bredbandet funkar!

Klibbigt

Publicerad 2012-07-30 10:13:48 i Allmänt,

Plötsligt kom sommaren på besök på allvar och de senaste dagarna har temperaturen legat på 27 grader i skuggan. Jag klagar inte, älskar sol och värme, men igår blev det faktiskt jobbigt! Det var så kvavt och klibbigt så svetten sprutade varje gång man rörde på lilltån.. Vi valde att spendera dagen i mammas bil där det finns luftkonditionering, skönt!

Just det, har haft syster och hennes kille från Sverige på besök. Vilken charmig typ han är den där Linus, han fick helt klart godkänt utav mig! Som att det skulle spela nån roll om jag godkände honom eller ej ;)

Sov inget vidare inatt pga värmen så just nu är energinivån rätt låg. Jobbar till klockan 17 och efter det bär det av till Vampula för att hämta hem Zenta, ett sto som kommer till mig för att Topi åker tillbaka till sina förra ägare. Det är en lång historia och inget jag orkar eller känner för att förklara än en gång, men förra ägarna bestämde sig för att häva köpet pga en helt löjlig grej. Jag hade faktiskt börjat tycka om Topi men jag är van med att mista alla jag börjar bry mig om så just nu är jag rätt kall.

Kommer väl vara hemma runt 22 ikväll, får hoppas att Ville tar emot sin nya flickvän och att det är lugna puckar så jag kommer i säng i tid. Ska jobba imorgon också så vill gärna ha lite mer sömn än några timmar för att orka sysselsätta barnen i 8 timmar.

Nu är det matdags här så ska avsluta här. Hajdo.

Skit, skit och mera skit.

Publicerad 2012-07-27 00:39:06 i Allmänt,

Idag har varit en skitdag. Först körde folk som idioter hela jävla vägen från Ekenäs till Vanda och tillbaka, jag fattar inte vad som är så svårt med att köra som folk eller ens köra så man inte orsakar livsfara åt andra! 
 
Sen blev det bara sämre och sämre och så runt halv sju sket sig allt. Men jag antar att det är så det ska va här i livet, att man aldrig får vara helt glad utan att det förr eller senare dyker upp något som förstör glädjen..
 
Tur så kom Pia och Johanna och piggade upp mig och nu hjälper inget annat än att sätta sig vid datorn och börja leta igen. SUCK!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela