Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Böjprov och provtid

Publicerad 2012-10-30 12:18:40 i Allmänt,

Nästa torsdag är det dags för Jack att bli hälsocheckad och böjprovad. Om han går igenom utan anmärkning så kommer han hit på två veckors provtid. Can't wait!
 
Det ska bli himla spännande att se hur vi funkar tillsammans på hemmaplan. Har tänkt mig att åka till ridplanen minst två-tre gånger, eventuellt en gång till manege för att se hur han uppför sig där och så rida ut både med och utan sällskap. Jag vill få ut så mycket som möjligt under de där två veckorna, så att jag är helt säker på mitt köp sen. Såklart hinner jag ju inte se allt, men hoppas på att få se de flesta av hans sidor i alla fall och hur han reagerar i olika situationer :)
 
Idag ska jag hinna göra ungefär hundra saker. Till att börja med ska jag klä på mig (kan vara behövligt) och så ska jag gå ut och borsta hästarna, rida ut en sväng på Zenta och mocka i hagen. Så ska jag ringa efter hö och klura på om jag ska bygga en höhäck eller om jag ska försöka få tag på en färdig. Hästarna är så nöjda och glada nu då de har fri tillgång, de står och mumsar någon timme, sover någon timme och mumsar igen :)
 
När jag är klar med hästarna så ska jag traska hem till mamma och fixa middag. Det blir kycklingwok med nudlar a'la Båå style :D
 
Återkommer senare om det hänt något spännande, vilket jag tvivlar på att det kommer göra men ändå. Hajdo!

Halloween party 2012

Publicerad 2012-10-29 13:15:38 i Foton & bilder,

På lördagen var det som sagt dags för halloweenparty här hemma hos oss. Jag bjöd på bål, Jell-o shots, tacopaj, pastasallad och hot dogs. En spökrunda hade jag och Pia ordnat samt små pinsamma uppdrag som gästerna skulle utföra under kvällens gång.
 
Här kommer några bilder som är representabla:
 
I väntan på Jenny & Johanna som blev lite försenade pga det underbara vintervädret i kombination med sommardäck..
 
Bålen, som faktiskt var riktigt god trots sin lite tveksamma färg ;)
 
Pia, Johanna, Jenny, Thomppa, Emma och Tina var kvällens gäster. Kunde inte varit bättre (även om två fattades)!
 
I want brains!
 
 
 
 
Zombie!
 
 
Gröna döden Jell-O kaka.
 
Emma som bandit, Pia som vampyr, Jenny som Andy Mccoy, Johanna som corpse bride, Tina som mormor och Thomppa som Plague doctor.
 
 
 
Syskonkärlek :D
 
"Bitch please"
 
Förväntansfulla typer innan spökjakten!
 
Halloweenmuffins och varm Dacapo efter kylan under spökjakten.
 
Mums!
 
 
Jag tycker jag lyckades rätt så bra med min utstyrsel, vad tycker ni?
 

Levnadstecken

Publicerad 2012-10-29 11:50:56 i Allmänt,

Ett härligt veckoslut och en halloweenfest med de bästa av vänner bakom. Det har varit full rulle här ända sen fredags morgonen så jag har inte hunnit eller orkat fundera på bloggen. Ibland är det skönt att så gott som helt strunta i internet och bloggar och allt vad det nu är, och bara koncentrera sig på att umgås med underbara människor. Tina fögyllde hela helgen med sin närvaro, jag hämtade upp henne från stan på lördag morgon och ikväll kör jag henne till Åbo så åker hon hem, med Leia med sig.
 
Nu tillbaka till vardagen med städning av råttburar (och resten av huset också då det ligger "blod"fläckar lite här och där), motionering av hästarna och lite jobb. På lördag är det dags för råttutställning i Lieto och då fylls huset åter igen av fina människor, can't wait!

Festen på lördagen var otroligt lyckad på alla sätt. Alla hade klätt ut sig och var på gott humör, maten och drickan var god och spökrundan var en succé. Jag älskar att fixa till fest, dekorera och duka och allt där till. Synd bara att det så sällan egentligen finns någon orsak att hålla fest, och att det är så snuskigt dyrt att bjuda ett tiotal på mat och dryck en hel kväll, annars hade jag lätt ordnat fester titt som tätt!

Det absolut bästa med kvällen var att trots stora mängder bål och Jell-O shots sjönk ner så blev jag aldrig i det där förfarande tillståndet där mina tänder domnar (japp, jag tappar känseln i tänderna när jag går över gränsen med alkoholkonsumtionen) så när jag vaknade på söndagen var jag nästan helt pigg och glad!
 
Igår passade vi på att ha myskväll med Tina. Vi kollade på film och käkade chips och dipp. Och på natten vaknade jag av världens kräk-illamående och magknip, när ska jag lära mig att låta bli Taffels vitlöksdipp?? För dumt huvud får kroppen lida..
 
Nu ska jag klä på mig och fixa lunch. Jag är sugen på min egengjorda mat så ska nog göra typ pyttipanna eller makaronstuvning, mums..
 

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela