Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Shutdown

Publicerad 2011-05-31 22:11:55 i Allmänt,

Nu hände det. Min hjärna stängde av på grund av ilska. Spännande känsla när det svartnar framför ögonen och man får krafter man inte visste hade.

Jag avslutar detta inlägget innan jag ens hunnit börja det för att undvika att jag säger riktigt, riktigt oförskämda saker.

Och jag rekommenderar inte att man försöker prata med mig inom en snar framtid heller. Nu tänker jag sätta mig på trappan, kedjeröka och lyssna på musik och låta myggorna kalasa på mig. Fjortisfasoner hell yeah!

Tryckande varmt

Publicerad 2011-05-31 13:43:18 i Allmänt,

Sommaren hittade visst till den här adressen också. Härligt med värme och solsken! Fast nyss då jag var ute på cigg märkte jag att det är kvavt där ute, liksom åska i luften. Det är svalare inne för tillfället, hoppas bara det inte blir åska.. Jag har varit skiträdd för åskan ända sen jag var liten och blixten slog ner :(

Anyway så ska jag nu pysa iväg till stan och fixa en nagel som brast förra veckan. Efter det ska jag handla müsli åt råttorna och sen ska jag föra stallhyran till stallet, samt visa bilderna från tävlingen åt Heidi. Ikväll tänker jag kolla på film och äta popcorn med vitlöksdipp, mums!

Vi hörs senare! :)


Thumbs up! :D

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela