Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Onödig måndag

Publicerad 2014-04-28 11:16:34 i Allmänt,

Hej på er!

Som jag sade förra veckan så känns det som att det hela tiden är antingen fredag eller måndag. Idag är det måndag och en helt onödig dag. Nicke ska iväg på kvällskift och jag blir hemma med syrran och Niclas, så som alla andra dagar.

Vad ska man egentligen hitta på här hemma, utan bil och utan pengar? De människor jag tycker om att umgås med jobbar allt som oftast på vardagarna och alla andra roliga aktiviteter kräver ett fordon att transportera sig med.. Jag grejar ju massor med djuren, de får allihop mer än sin beskärda del av min uppmärksamhet. Jag motionerar för att fördriva tiden och förr åt jag, visst äter jag nu också men det är ingen glädje sak längre, jag äter för att jag måste ungefär.

Så, what to do? Känner hur jag blir uttråkad redan nu, och dagen har precis börjat.. Min nya obsession är ju Vampire Diaries, igår såg vi fem avsnitt och det blir bara bättre och bättre hela tiden men jag måste behärska mig för annars tar det slut så snabbt haha! Så fem avsnitt om dagen är tillåtet, sen måste jag glo på nåt annat :D

Tja, och så tar jag en massa selfies i brist på annat att göra. Tur att jag är så ofantligt snygg så man inte tröttnar på mig i första taget haha! Skämt å sido, nån gräns måste det väl finnas där också ;)

Ha en fin dag!
Igår och idag. Som sagt, jag tar selfies när jag blir uttråkad :D Folk glor lite snett på mig när jag sitter där i bilen eller var jag nu råkar befinna mig och smajlar för mig själv, men den underhållningen kan jag lätt bjuda på!

Thingies

Publicerad 2014-04-26 18:01:52 i Allmänt,

Jag har inte köpt något åt mig själv på evigheter så igår åkte jag och Nicke till H&M för att jag ville köpa ett par leopardbyxor (så som alla andra). Dock fanns där så mycket fint så jag gick lite bananas innan jag behärskade mig och valde ut det jag gillade mest. Härligt med lite shopping nu när kläderna sitter bättre och bättre hela tiden :)


(bilden gör inte klänningen rättvisa, den är sjukt mycket finare på!)
Och så till dagens absolut bästa fynd. Tre förpackningar med två par kalsonger per förpackning, kolla rabatten ;)


Och här gick jag loss i Tarjoustalo vid löning haha, inte illa! Skorna kostade 8,90€/par, tygskorna är neonrosa och så perfekta raveskor!


Parfymsamlare som jag är kunde jag inte låta bli att köpa varsin ny parfym till oss, även dessa köpte jag vid löning. Rekommenderar verkligen Katy Perrys nya doft till alla som vill ha en ny fräsch parfym till sommaren :)

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela