Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Trött?

Publicerad 2011-01-31 10:32:17 i Allmänt,

Ligger här i sängen och försöker piggna till. Vaknade runt 1030 när Ida smög omkring här, påväg på jobb. Det var faktiskt riktigt kul att ligga o lyssna på när hon trippar på tå, kväver en nysning, grejar i badrummet och slutligen går ut haha :D

Planerna för idag är lite oklara ännu. Jag ska åtminstone äta frukost nu, sen måste jag in till stan på ärenden, och så måste jag köpa en mopp för en sån äger jag inte. Hoppas de inte är jättedyra bara (; så ikväll ska det moppas och dammas!

Skulle vilja hinna träffa Ems också, länge sen sist och massor att prata om ♥

Blä för dessa tråkiga inlägg, men jag gör ju inget häftigt så det finns inget häftigt att skriva om.. Återkommer senare ifall det skulle finnas nåt att skriva om då.

Seg uppdatering.

Publicerad 2011-01-31 00:26:59 i Allmänt,

Idag har jag uppdaterat riktigt dåligt, dels för att jag haft mycket att göra och dels för att jag varit för stressad i huvudet för att orka tänka ut något klokt att skriva om.

Ida kom hit halv tre tiden och så började vi röja undan på vinden, städade först det ena rummet och sen mitt gamla rum.. Jag konstaterade vid nåt skede att jag har horribelt mycket saker, totalt onödiga saker, överallt i mitt gamla rum. Jag har varit en hamstrare tror jag bestämt, det kanske sitter i lite fortfarande (;

Nu ska bara min gamla säng flyttas, och så ska golvet dammsugas och moppas, dammet ska torkas bort och fönstren tvättas (kan man tvätta fönster mitt i vintern?).. På tisdag bär det av till Ikea, Ida behöver lite möbler, och jag drömmer om att nån vänlig själ ska donera Hemnes linneskåpet till mig på vägen haha!

Jag märkte att det ibland är bra att vara arg/ledsen/besviken/förbannad/frustrerad, för man får massa saker gjort. Som idag, röjandet gick fort som fan, jag som har skjutit upp det för att det funnits så jävla mycket grejer där uppe.. Nu är det gjort iaf och snart är det dags att slå på elementet så det blir lite behagligare temperatur i rummet!

Nu ska jag sova, är totalt utmattad efter mitt äventyr på vägen idag, allt städas och annars också trött i huvet av för många tankar. Natti på er!


Hemnes 249€. KOM TILL MIG ♥

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela