Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Gjort idag.

Publicerad 2012-08-31 23:59:33 i Allmänt,

- Fredagshandlat åt mam & pap
- Ridit ut och hittat en underbar skogsväg tillsammans med Pia
- Flyttat hagen
- Fått syster på besök
- Skjutsat mamma till sin väninna på vinkväll
- Gjort enorma fynd på Nellys megarea, mer om det senare!

Imorgon ska jag:

- Fotografera på de lokala dressyrtävlingarna
- Rida ut barbacka på skritt-tur
- Smörja läder och packa tävlingsväskan inför söndag
- Åka till Helsingfors och hämta två katter som ska stanna här ett tag

Där var det, kort och konsist. Nu ska jag sova!

Stockholm och tillbaka

Publicerad 2012-08-30 08:14:04 i

Igår åkte jag och Tina iväg på kryssning. Ganska komiskt med tanke på att vi båda hatar de där båtarna, Tina jobbar där och jag har allmänt åkt dem för många gånger för att jag ska se det som ett nöje längre.
Även denna gången hade jag en uppgift, att hämta upp två Ragdolls i Stockholm och lämna dem hos sin nya ägare här i Finland. Allt gick bra och hon blev jätteglad över att äntligen få sina katter, Gud så söta de var!

Kom precis innanför dörren och nu är det lite frukost som gäller och så ska jag gå ut och mocka hagen för att sen åka till Hööks och byta ut sadeln och gjorden jag köpte förra veckan. Sadeln ligger miserabelt dåligt på Ville och sadelgjorden var alldeles för kort. Så nu ska jag prova syntetversionen av samma sadel och hoppas på att den passar.. När jag väl är där ska jag köpa ett billigt träns så jag slipper byta mellan pelhamet och det tredelade varje gång jag ska rida.

Nu iväg!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela