Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Helg och nytt i garderoben

Publicerad 2016-06-11 13:43:52 i Allmänt,

Hej på er.

Lördag och helg idag igen och vi är redan i mitten av juni. Snart är det midsommar vilket betyder att halva sommaren flugit förbi. Någon får väldigt gärna stoppa tiden just nu för jag fattar ingenting, det går för fort! 

Jag har egentligen inget vettigt att komma med utan ville bara kika in och säga hej. Jag konstaterade att jag glömt att visa vad jag handlat till mig själv den senaste tiden, men jag har handlat något enstaka plagg här och där så jag har inte kommit mig för att fota grejerna. Det har dock varit rätt tråkiga basplagg och andra nödvändigheter så kanske ni klarar er utan den informationen haha! Men nu har vissa butiker smygstartat sina midsummer sales så jag fyndade två jätte fina linnen på Bikbok när vi var iväg med mamma och kom till och med ihåg att fota dem. 
Det var dock kanske inte det smartaste draget att fota plaggen på mina mönstrade lakan haha! Kanske ni kan urskilja dem ändå? 😅
Såhär såg vårt fredagsmys ut igår. Rosébubbel och massa gottis, mmhm 👌
Kolla vilken fin grå färg det blir på väggarna 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela