Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Friyay

Publicerad 2016-06-10 13:14:39 i Allmänt,

Hey ni och hey fredag! 

Vilken fredagsfeeling jag har idag, man får faktiskt ha det trots att man inte jobbar ett nio till fem jobb. Hurra för helg och hurra för att kunna gå ut och festa om man känner för 😄 

Ikväll ska vi fira fredag med en god middag och ett fruktfat med smält Nutella, mmhm! Men först ska alla måsten tas tag i - vi ska måla, hämta en del till bilen som behöver bytas ut, handla och jag ska rida Jackis som var ledig igår. Jag red Silver i skogen och hon var så himla fin, vi joggade fram på långa tyglar utan någon som helst osäkerhet. Hurra för det! 

Förutom att rida hann jag också spendera så gott som hela dagen på äventyr med min fina mammis. Vi åkte till Ikea och köpte det sista till köket (eller who am I kidding, det finns ju hur mycket som helst som jag vill ha..) och så stannade vi i Sello för lite mat och shopping. Någonstans på vägen hann jag bryta min nagel så illa så jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen, jag var tvungen att köpa tejp och tejpa den så det inte skulle göra så ont varje gång jag nuddade i nåt. Som tur räddar Danica mig trots att det är helg, tack och lov för goda vänner ❤

Förresten, alla tekniskt begåvade hör upp: Jag vill verkligen byta bloggportal till något som känns lite mer seriöst och lite mer aktuellt än blogg.se. Jag vill alltså flytta hela min blogg med arkivet och alla kommentarer men vet inte hur man gör. Jag är villig att betala för en egen domän också bara någon sköter det praktiska åt mig. Anyone? Help? 

Jaja, nu ska jag ta tag i det värsta vuxenpusslet nånsin, nämligen att skruva ihop Ikea möbler.. 
Gårdagens burger 😍
Och dagens brunch, åh vad jag älskar mackor 😍
Dagens vuxenpussel..
Yarro hjälper till, gött att tugga papp! 
Och så har vi den här, som nog glömde ta sina mediciner imorse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela