Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Fredag

Publicerad 2016-06-17 17:35:06 i Allmänt,

Hej på er! 

Fredag och helg igen, det är sinnes hur fort veckorna går.. Jag har precis kommit hem från stan där jag bunkrade upp med massa gottis inför helgen. 

Imorgon ska vi lägga golv hela dagen och på kvällen ville frugan dra en liten mysfylla så det är väl vad vi ska göra, jag köpte rosébubbel så jag klarar mig i varje fall 😅 

Jag ville mest bara önska er en riktigt trevlig helg, hoppas på lite sol även om prognosen är rätt deprimerande med regn alla dagar.
Att ta på sig strumpbyxor med stilettnaglar var tydligen svårare än jag trott.. nysmord efter duschen var jag också vilket inte gjorde det hela lättare precis 😅
En liten selfie hann jag med medan vi väntade på fredagspizzan i Kotipizza ☺

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela