Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Nails July 2016

Publicerad 2016-07-13 13:44:05 i Cessis naglar,

Jag kände för att ha lite kortare naglar mellan stiletterna så jag slipper vara så försiktig hela tiden, detta blev slutresultatet:

Kändes såklart som att jag amputerat alla tio fingrar när jag åkte hem men det sitter bara i huvudet och nu är det rätt skönt med lite kortare nails ☺

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela