Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

En sån där dag igen

Publicerad 2016-07-07 09:20:57 i Allmänt,

Hej ni.

Idag är en sån där dag igen som jag bara vill stoppa huvudet i sanden och vakna till en ny dag. Jag sov inte en blund inatt, ångesten tryckte på och tankarna löpte fullständigt amok. Sedan ringde alarmet kl 07 för att jag lovat köra syster till sitt teoriprov för körkortet. Om det skulle vara meningen att man ska vakna sådär tidigt, mitt i den djupaste sömnen, så skulle det väl inte vara så där förbannat svårt att vakna till liv? Det kvittar liksom hur tidigt jag går och lägger mig och hur många timmar jag sover så är jag ändå dödstrött på morgonen om alarmet ringer tidigare än klockan 10..

Bara syster är klar med sitt prov ska jag på fransfix. Mina fransar har varit kaos sedan midsommar veckan, så himla frustrerande när saker inte är som de ska så hoppas på att få någon ordning på dem nu..

Nu hörde jag precis hur syrran jublade på andra sidan så jag gissar att hon klarade provet. Så nu fransfix, sedan hem och äta och så till stallet där jag ska sitta domarsekreterare på kvällens dressyrtävlingar. Hoppas på att den här skitdagen svänger till något bättre för det är här inte kul alls..

Önskar er en fin dag i varje fall, kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela