Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Skitdag

Publicerad 2013-02-28 16:23:54 i Allmänt,

Mna råttor dör som flugor känns det som. På bara några veckor har Auta, Losse, Rurik, Risto, Pip, Hudson, Loris och Magnus dött och idag hittade jag Mårten UPPÄTEN i buren. Min lilla downunderpojke mår inte heller bra, han väger hälften så lite som sin syster, har diarré så det bara rinner om det och nu har han börjat rossla.
Jag förstår inte vad som är fel för även om många av råttorna varit gamla så är det ingen orsak till att alla ska gå och dö sådär bara.

Två av de honor jag satte på parning i förrgår har gått ner närmre 20 gram, vad det beror på vet jag inte heller.. Snart har jag inga råttor kvar om det fortsätter i den här takten.

Vet inte vad jag ska ta mig till, just nu suger det hårt att ha djur..

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela