Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

home

Publicerad 2011-04-30 20:26:25 i Allmänt,

Jag är hemma igen, efter en lång men mysig resa. Vägen hem var lika tråkig som alla andra gånger, men båtresan gick rätt så smärtfritt i en A Premium-hytt, dubbelsäng och fönster ;) Just nu sitter jag i soffan och slöar med fem stycken bebisar, de har alla öppnat ögonen nu och är så dundersöta så man bara smälter när man kollar på dem.. ♥
Jag är trött och skulle helst bara sova men grillning och lite vin står på schemat för ikväll, det är ju faktiskt valborgsmässoafton.

Glada vappen på er!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela