Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Myskise

Publicerad 2011-10-31 11:23:50 i Katterna,

Jag minns inte om jag skrev om det här på bloggen men för några dagar sedan bestämde sig Lucky för att sluta vara skygg. Antar att hennes behov av närhet tog över handen och att det inte var kul att sitta bakom soffan och trycka..
Första kvällen satt hon på klösträdet och stirrade på mig så jag passade på att gå fram till henne och se om jag fick klappa henne utan att hon springer iväg, och det fick jag. Sen blev hon så gosig så jag knappt kunde slita mig, och den natten sov hon brevid mig så gott som hela natten :)
Sen på fredag kom syster hit och hon var minst lika kelig med henne som hon var med mig, och nu släpper hon mig knappt med blicken, hon svarar när jag pratar med henne och purrar mest hela tiden. Så jäkla mysigt! Jag har aldrig varit en kattmänniska men jag har sagt att om jag ska ha en katt så ska det vara en som är superkelig och som verkligen vill vara med mig och söker efter min kontakt. Och det är precis vad Lucky är! :)
Såhär stirrar hon på mig om jag kelar för lite eller råkar glömma bort att klappa henne med fem minuters mellanrum :D
Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela