Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Trodde ni jag glömt? ...

Publicerad 2010-09-30 23:56:28 i Foton & bilder,

Bilderna från Oktoberfesten? ;)

Haha, jag har haft i åtanke att ladda upp dem många gånger men det har helt enkelt inte blivit av och så har blogg.se strulat (vilket det gör allt för ofta för min smak).

Men här kommer de!


Förkrök hemma hos mig :D


Ge mig vin och jag är nöjd! :D
Pappa i ässet ;)


Fokuseringsproblem ;)


Schäärlek!

Det var en riktigt rolig kväll, än en gång lyckades pappa och gänget fixa en minnesvärd kväll. Jag var riktigt berusad när vi kom hem och syster hade roligt på min bekostnad, haha!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela