Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Frustrerad

Publicerad 2011-12-31 15:07:08 i Allmänt,

Ååh, det är så mycket jag skulle vilja skriva om här på bloggen men jag får inte någon ordning på det hela! Jag vill visa bilder från vår mysiga julafton, julklapparna och så vill jag göra en årsresumé men jag vet inte om jag ska göra den månad för månad eller dela in den i olika kategorier och så vill jag kopiera en årslista och fylla i den. Bland annat. Sen vill jag också gärna hinna få in bilder på bebisarna, bilder på hundarna och så några andra mysiga bilder jag tagit den sista tiden.
Men hur mycket jag än vill så hinner jag inte det just nu för nu ska jag ställa mig vid spisen och börja greja med kvällens mat. Hoppas det blir bra och hoppas att jag kommer ihåg hur man gör duchessepotatis så dom blir riktigt goda..

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela