Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Nyårsafton och sönderbränd tjej

Publicerad 2014-01-31 14:02:22 i Allmänt,

Hej hallå, hoppas ni inte fryser allt för mycket där hemma!

Just nu är jag rätt mör i kroppen efter en hel dag på stranden och så en rejäl thaimassage på det. Blir alltid så fruktansvärt trött på eftermiddagen, höll på att somna sittande efter vi ätit haha! Jag förstår ju nog vad jetlag är och jag upplevde det för första gången när vi kom hem från USA. Jag begriper bara inte hur man kan bli jetlaggad av att åka framåt i tiden, när man mister en massa timmar förstår jag att man är trött men detta borde ju försvunnit efter en natts sömn. Vilket det inte gjort, jag blir på piss dåligt humör när jag inte kan sova, skit samma vad det beror på.

Inatt lär jag väl inte sova bättre heller eftersom jag ju såklart lyckades gå och bränna mig sönder och samman idag. Solen här är superstark, speciellt mitt på dagen. Jag har solat med SPF 30 tills nu, idag körde jag 20 på hela kroppen förutom armar och bröstet där jag sprayade kokosolja med SPF 10. Dessutom har jag käkat dubbel dos karoten tabletter i snart en månad men tydligen har jag bara så pissiga gener så jag bränner mig ändå. Undrar hur det känns att vara brun..? För grejen med mig är den att även om jag bränner mig så blir jag inte brun efter det utan jag fjällar bort all hud och så är jag precis lika jäkla blek som jag var från början. Surt sa räven.

Men dum som jag är vägrar jag hålla mig borta från solen trots att jag ser ut som en kräfta (känner mig som the typical svensken i Thailand; rödare än brandbilen och ölmage, nu fattas det bara att jag kletar ett tjockt vitt lager solkräm på snoken så är jag redo att möta mina polare på Håkans bar eller Grabbarna Grus eller vad fan de heter), blir att sola ryggen tills framsidan läkt. Tur så har vi nio hela dagar på oss ännu ;)

Kvällens planer då? Inga om ni frågar mig men det är bara för att jag är så tusans seg just nu. Finns det något som kyler och helar mer än aloe vera? Tänkte om jag kanske skulle gå på jakt efter nåt som kan lindra den värsta brännan, eller så kanske jag borde ta mig en svängom till bargatan och supa bort bekymren.. Eller nej, att vara bakfull i den här hettan är verkligen inget som lockar mig, det är knappt så man orkar när man är helt fräsch. Dock älskar jag värmen här och skulle lätt kunna flytta hit under vinterhalvåret, vad säger du om det älskling, ska vi emigrera? :D

Fira nyår en gång till nu då, vi hörs när vi hörs!

Mvh. En som inte visste att man måste ha SPF 50 för att inte bli barbecue efter några timmar på stranden.

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela