Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Hälsningar från ön

Publicerad 2015-03-30 17:31:59 i Allmänt,

Hej på er! 

Nu har jag suttit vid ratten i 1100 km och at the moment står vi vid tyska gränsen i Danmark och väntar på en grej. Det blåser storm här och jag höll på att tappa kontrollen över bilen flera gånger när vi körde över Öresunds bron. 

Folk kör som idioter här och jag höll på att köra över en cyklist, men ingen skada skedd så jag tutade iväg med blotta förskräckelsen.. 😂 
Till min stora glädje hann vi stanna i en vape affär som var jätte häftig, jag fick smaka alla väskorna innan jag bestämde mig för ett par stycken. Några nya filter och en full tank på det så kör jag ytterligare 1000 km utan problem! Den smaken jag bestämde mig för att prova smakar helt gudomligt, som den sötaste godisen i min mun och jag bliir så lycklig! 

Jag uppdaterar er nästa gång när vi stannar nånstans passande, högst antagligen i Österrike eller Makedonien. Ha det gott tills dess! 😘 


Blev lite mallig faktiskt när jag lyckades fickparkera nästintill klockrent på fel sida, på första försöket dessutom! 

Stava kan danskarna tydligen inte heller.. Härligt med nya smaker! 👌

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela