Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

My boys

Publicerad 2013-08-31 21:28:37 i Hästarna ♥,

Idag har varit en underbar dag från början till slut. Inte ens det att katterna väckte mig en kvart före alarmet skulle ringa (som var aptidigt) imorse eller det att himlens alla portar öppnade sig precis när jag gick ut för att ge kvällsmat åt hästarna har kunnat förstöra denna dagen. 
 
Efter en hel dag på den högt efterlängtade uppfödarkursen bestämde jag mig för att åka hem istället för att stanna kvar i Vanda hos Maria som vi först planerat. Jag hade ett grymt ridsug (!) och körde hem i racerfart för att hinna rida i den underbara kvällssolen. Syster fick rida Jack utan sadel, men med ett ridbälte som jag köpt någongång för hundra år sedan och jag red Dior. Och så red vi iväg, tillsammans i solnedgången haha :D
 
Och nu sitter jag här och är så himla lycklig. Över mina underbara gårdsprydnader som är så härliga och totalt genomsnälla att jag kan slänga upp någon med ungefär en minuts ridvana barbacka och inget händer. Över att Dior håller på att förvandlas från en ful ankunge till något helt, helt annat. 
 
Och framför allt, för att jag imorgon ska lämna in ansökan om mitt alldeles egna uppfödarnamn, wohoooo! 
 
Utsikten.. ♥
 
 
 
 
 
Jack letar morötter.. :D 
 
Mina pojkar är bäst ♥
 

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela