Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Hej lördag!

Publicerad 2014-11-29 09:26:50 i Allmänt,

Godmorgon peeps! 

Åhåhåh vad glad jag blev när jag vaknade och ser snön falla utanför fönstret! Jag avskyr ju snö men just nu är vad som helst bättre än det där ständiga mörkret, och så kan jag fortsätta sladda med bilen när det finns snö hihi!

Igår var en härlig dag från början till slut. Nickes födelsedag firades så som han ville, dvs med pizza till lunch och mys på stan. Presenterna blev han så himla glad över också så allt var precis som det skulle :) 

Idag ska jag iväg på hemligt ärende med Pia och efter det borde jag ta en svängom till Ikea för att få två par gardiner till vardagsrummet. 
På eftermiddagen åker ju Nicke iväg på kryssning så vad som händer på kvällen får vi se sen, planerna är öppna helt enkelt. 
Vad ska ni hitta på idag när det är lillajul och allt? :) 
Vi ska ha vår lillajulsmiddag på måndag för då kan alla vara med. Tror ni jag snålas på julmaten som står i kylen? Haha det finns liksom inget godare än julmat och så står den där i kylen och frestas som tusan... imorgon ska jag griljera skinkan vilket också är en utmaning för sig så jag inte käkar upp hela härligheten när den precis kommit ut ur ugnen haha! 
Jag fuskade faktiskt med lillajulsmaten i år och köpte alla lådor och fiskar färdiga från affären..
I vanliga fall skulle det aldrig hända men eftersom jag ska slå på stort och göra en helt ekologisk och närproducerad julmiddag för 11 personer till julafton så tänkte jag att det är okej att jag tar en liten genväg så här till lillajul. 
Problemet med genvägen är ju att den köpta maten inte är nära på lika god som den man gör själv, men det ska nog gå för sig ändå! Julmat är julmat liksom ;) 

Nu frukost och sen en snabb dusch innan Pia dyker upp! 

Yesterdays facelook. 


Min trogna sängkompis, där jag sover där sover Sky, hela natten utan undantag! ♡

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela