Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Ett sista farväl

Publicerad 2015-08-31 22:14:18 i Allmänt,

Imorgon är det dags att räta på den där ryggraden och gå back to basics med keso, köttfärs och kvarg. Men först - ett sista farväl, en sista fetto dag med mockarutor, morotskaka, tacos, godis och chips och dipp. 

Farväl sommaren, tack för all pizza jag ätit, all choklad och all öl jag druckit. It has been good, but now it's time to move on. Det ska bli spännande att se hur det här går, för att inte tala om hur det ska kännas att snöra på sig löparskorna och springa för första gången på tre månader.. äh, who am I kidding, jag kommer vara tvungen att gå de första veckorna för annars får jag hjärtattack på fläcken 😂 

Nu kallar chipsen på mig, hajdo! 👉 

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela