Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

En sån dag

Publicerad 2014-08-31 20:09:00 i Allmänt,

Hej och hå! 
 
Vilket härligt väder vi haft här idag, man blir på så gott humör så fort det inte regnar hela tiden! :) 

Jag gick ut till hästarna redan innan lunch, kunde inte hålla mig när solen sken och där fanns massor att göra så det var lika bra att börja genast när inspirationen väl infann sig.
Både Jack och Dior behövde en rejäl uppfräschning efter sommarbetet, de såg ut som jag vet inte vad båda två.. Dior har lång och tjock man som är skruvlockig så första projektet var att få ordning på den igen. Det var inte det lättaste eftersom jag inte kommer nära honom med en sprayflaska (innehållande tex pälsglans som skulle underlättat uppgiften). Men efter lite tålamod och en stor hög tagel på marken var hans man fin igen, och efter en rejäl rykt så ser han nu till och med representabel ut :) 

Jacks man växer som ogräs så den kapade jag av, trimmade diverse hår här och där och ryktade även honom länge och väl. Nicke hittade en gammal ridhjälm i bastun (bästa förvaringsplatsen!) som enligt hans tycke passade honom så jag slängde upp honom barbacka på Jack och så gick vi iväg en liten sväng. Min man var jätte duktig, Jack mindre duktig som trampade mig på foten i sina försök att skygga för nåt. 
 
När jag väl var igång fixade jag bland hästgrejerna så att Pia får plats med sina saker. Mitt i allt fixas bryter jag min jävla nagel så djupt ner så blodet bara rann och jag trodde jag skulle kissa på mig så ont som det gjorde. Efter att jag granskat skadan konstaterade jag att jag inte har något annat val än att dra loss nageln, annars kommer den bara slå i överallt och så gör det jävligt ont igen och igen.. Men det gör också jävligt ont att dra loss en nagel som sitter fast i nagelbädden, det krävs seriöst all min inre kraft för att klara av det. Såna som säger att man är löjlig som skriker när man bryter en nagel borde seriöst få en pinne inkörd under sina naglar så kanske de skulle förstå hur förbannat ont det faktiskt gör. Usch! 
Nu är jag invalid ett bra tag framåt, hela handen är öm och pulsen bultar i fingret fortfarande. Jag som tänkte rida imorgon får skjuta på det tills jag kan använda min höger hand normalt igen, suck! 
 
Nåt mer spännande var det inte med den här dagen, just nu sitter jag och väntar på att syster ska komma hem och så kanske jag drar till Ekenäs en sväng om det inte blir allt för sent. 
Ni ska ha en mysig kväll! :) 
 
Till Sindy; jag svarade på din kommentar angående valparna så kolla under det inlägget så hittar du mitt svar! :)
 
Jag hade ju eventuellt kunnat frisera Jack innan jag tog massa bilder på honom! 
 
Som den forna tävlingshäst han är njöt han för fulla muggar av att ha tre personer som pysslade med honom :) 
 
Horseselfie! 
 
Elefantantilopen som gör att Dior ser ut som en ponnyplutt. Keep in mind att Dior är runt 155 cm vid manken, Uni är STOR! 
 
 
 

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela