Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Sweden next

Publicerad 2012-05-31 23:11:42 i Allmänt,

Ligger i sängen i hytten just nu och vi kommer snart till Åland, vilket betyder att jag borde sova nu istället för att skriva detta inlägg.
Vårt tåg anländer i Klippan klockan 14 imorgon och sen får vi se vad vi hittar på.
Nu kom Älsk precis ut från duschen och sprayade parfym på sig och oj oj oj vad gott här luktar nu! Så nu avslutar jag här och luktar mig till sömns ;)

Natti!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela