Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

funderingar..

Publicerad 2009-12-30 01:17:41 i Cessi tycker till!,

Jag tror seriöst att det inte ryms in en enda tanke till i mitt huvud just nu. En enda liten till så sprängs mitt huvud. Harddrive overloaded lixom..

Jag har funderat så mycket på så mycket de senaste dagarna. Varför man ska göra dåliga beslut i livet, varför det är så lätt att vara efterklok och framför allt varför människor har ett sådant brinnande intresse av att göra livet surt för andra.

Den senaste tiden har inte gått ut på annat än smutskastning, skitsnackas och allmänt sandlådebeteende.
Jag är så otroligt trött på det att jag bara vill kräkas när jag ser, hör eller tänker på dessa personers namn..

Jag lovade mig själv att aldrig ge upp, att jag skulle fortsätta kämpa trots alla fula ord och hot, men efter idag kändes det som att jag inte skulle klara av det.

Jag har dock tänkt om. Jag ska ge fan i allas försök att trycka ner mig. Jag ska hålla mig i bakgrunden och glänsa där. Sakta men säkert kommer dom att se vem jag är, och då ska vi se vem som skrattar.

Ett litet nyårslöfte till mig själv är att jag ska jobba på min självrespekt. Jag måste ha tillräckligt mycket självrespekt för att gå ifrån en strid med huvudet högt. Det lönar sig inte alltid att sjunka till samma nivå och starta ett krig, eftersom man ofta säger saker man inte menar när man är arg och mitt uppe i en ordstrid.

Jag ska hitta mitt tålamod. Jag måste ha tålamod för att klara av detta.

Det är inte likt mig att inte gå in i en strid om en sån erbjuds. Jag hatar att inte kunna försvara mig själv, jag hatar när andra tror de har övertaget över mig.

MEN, jag måste ha tålamod och självrespekt, till den grad att jag inser att det gynnar mig i längden! Det kanske inte kommer kännas bra de första gångerna, jag kommer antagligen känna mig extremt nertryckt, men bara jag har tillräckligt mycket tålamod så kommer jag få min hämnd. På sätt eller annat.

Jävla patetiska idioter. Och ni trodde ni kunde komma åt mig.

HAH!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela