Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Ett litet levnadstecken?

Publicerad 2013-12-29 12:58:22 i Allmänt,

Jag vet att folk har annat för sig under julledigheten än att sitta vid datorn, men enligt min statistik är ni nästan lika många som vanligt som har klickat in er här, och ändå är det helt tyst i kommentarsfältet. Skriver jag om tråkiga saker eller har ni bara inget att kommentera? :)

Då gör vi så här istället; lämna en kommentar under det här inlägget och berätta vad ni vill att jag ska skriva om! Jag kollar in här igen ikväll och förväntar mig då lite inspiration av er :)

Min inspiration ligger helt i botten efter månader av konstant regn och grå himmel. Jag kräver inte solsken varenda dag men när det känns som att det aldrig ens ljusnar om dagarna så blir man nog deprimerad.. Så idag tänker jag inte göra ett skit, bara ligga i soffan och spela Rayman Legends som mammis så snällt hämtade åt mig igår. Eller nej vänta, före jag parkerar mig i soffan ska jag nog ta Toffe med mig och sticka till stan och svulla i skräpmat. Vi var ut på krogen igår och lyssnade på bra musik, och även om jag bara drack några drinkar så känner jag mig nästan bakis idag för att jag somnade så pass sent. Usch, känner hur dåligt mitt humör är idag, ska sluta smitta av det på er nu och beställa lite på Zalando bara för att jag kan.

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela