Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Ännu en bajsnatt.

Publicerad 2010-03-31 12:20:02 i Allmänt,

Seriöst, det finns inget jag hatar mer än när man lägger sig i sängen för att sova, och så får man inte sömn!

Jag blir galen! Först ligger jag och vrider mig, sen sätter jag mig upp, och så får jag ett utbrott. Kan ju också klargöra det att jag aldrig haft problem med sömndelen. Tvärtom, jag har alltid kunnat somna när som helst och var som helst. Ge mig en kudde och en filt/täcke så sover jag redan sött efter fem minuter.

Så jag fattar inte varför jag ska ligga vaken på nätterna nu? Så jävla irriterande faktiskt!

Idag känner jag mig måttligt sliten.. Känns inget vidare alls. Hela idén med att sova är ju att man ska vakna upp pigg på morgonen. Och ni som undrar varför jag blir stressad när jag inte kan sova trots att jag inte har nåt att göra följande dag, ni anser kanske att jag kan sova på dagen? Jag blir stressad för att jag vill sova på natten, då som man ska sova!

Aja, nu ska jag fixa mig klar för att åka in till stan, hämta ut mitt H&M paket, handla mat och köpa lite nödvändigheter inför resan.. På kafi med Cassu ska jag också klämma in :)


Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela