Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Gott nytt år!

Publicerad 2010-12-31 17:34:16 i Allmänt,

Jag vill önska alla mina läsare ett riktigt gott nytt år! 

2010 har varit ett händelserikt år ur många synvinklar. För några har det varit ett år från helvetet, för andra ett lyckans år. För mig har det varit ett bra år, inget riktigt speciellt har hänt även om det finns en hel del up's and down's att blicka tillbaka på.
Jag ska fixa klart årsresumén så ni har nåt att läsa, men om den inte kommer upp just idag så får ni faktiskt ha lite överseende med att det tar ett bra tag att skriva någorlunda kort om ett helt år!

Kom ihåg att festa säkert ikväll, jag tänker inte säga att ni ska festa med måtta, för han är en skittråkig typ att festa med! Men försök att inte bli redlösa, däcka i någon snödriva eller spränga upp nån med en raket, okey?

Älskling kom precis hem från jobbet (observera klockan!), nu ska vi äta nåt litet så vi klarar oss tills Cassu kommer. Då blir det tortillatime, och senare ska vi fira in det nya året med skumpa och drinkar, och såklart fyrverkerier!


Vi har så vi klarar oss ikväll ;) Puss och kram!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela