Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Härliga sol :D

Publicerad 2011-06-29 13:45:05 i Allmänt,

Solen steker, musiken dunkar och jag blir hög på målfärg. Starka grejer dethär med grundfärg och sprayfärg :D Köket kommer bli så fint, jag längtar tills det är klart och vi kan skruva fast skåpdörrarna igen, panelen är färdiglackad och golvet bytt. Oh, härligt!

Nicke har ledigt idag och imorgon, ikväll riktar vi näsorna mot Helsinki för premiären av Transformers 3. Jag är inte speciellt förtjust i megastora robotar och andra löjligheter men älskling vill så gärna se den så jag följer med. Kanske jag får honom medlurad på Breaking Dawn i höst? ;)

Mami skickade ett sms till mig igår kväll och berättade att hon har köpt något till mig som inte är fejk utan äkta från en butik med brun logga. Hon påstod också att jag kommer dimpa när jag öppnar paketet. Det är inte fel det inte :D Får se vad det är, kanske en designerväska?

Nu ska jag gå ut och heja på sis som slipar de sista dörrarna. Hadjo!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela