Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

urk

Publicerad 2010-08-31 21:54:18 i Allmänt,

Seriöst, det suger att ha migrän. Jag hatar det och jag hatar det ännu mer då tabletterna inte hjälper. Gosh, man kan ju inte sitta och knapra på dem som godis heller..

Jag fick nya leggins av mamma. Som hänger i baken (tro det eller ej) och slappar i vristerna. Men det är bättre än att gå med rumpan bar. Tack mami! ♥

Mina nya ridbyxor var för små trots att samma modell och storlek satt som smäck då jag provade dem i affären för 2 veckor sen. Det suger också.

Jag gör inget annat än klagar och gnäller just nu, känns det som. Råttjävelen har fortfarande inte fött sina bebisar. Det suger mest.

Nu ska jag nog gå och stoppa huvudet under kudden och somna bort.. Och så vill jag skriva ett ord som beskriver mitt tillstånd just nu:

KUK. Tyra använder det ofta på sin blogg och jag tycker det låter lite fräckt. Sådär vågat.

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela