Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Yay for me!

Publicerad 2015-04-29 20:47:21 i Min viktresa,

Åh hej saknade, underbara känsla! 

Precis hemkommen från ett riktigt lyckat pass på löpbandet, och så 20 minuter i solarieöarna som belöning 😊 

Men jag ska inte försköna det hela allt för mycket, det tog emot som fan att packa gym väskan och sätta mig i bilen, tänk vad lat man kan bli på bara några veckor. Men så fort jag startade bandet kände jag mig hemma och den lata känslan blev kvar i bilen. Gav mitt allt och jösses vad härligt det var att kunna konstatera att konditionen var kvar där jag lämnade den, och det kändes nästan lätt att springa intervallerna! 😄 

Med tacotallrik i magen och nyduschad ska jag slappa i soffan en stund innan det är läggdags. Imorgon ska jag slakta benen, oj oj den där träningsvärken man har efter en riktigt hård legday, den har jag inte saknat haha! 

Puss och kram, sov gott allihopa 😘 

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela