Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Quite boring

Publicerad 2014-02-28 14:25:17 i Allmänt,

Hej hallå!

Här hemma händer det inget spännande, allt lunkar på som vanligt vilket i och för sig är helt skönt med tanke på kaoset i början av veckan..
Imorse tänkte det dock sluta riktigt illa när Yarro och Lemmy hade nåt ouppklarat, som tur var kom vi undan med blotta förskräckelsen och lite blodbad..
Det är väldigt oroligt i flocken nu då Saana plötsligt luktar annorlunda än normalt, Yarro känner av att hon luktar medicin som den droghund han är och stressar över det. Lemmy stressar över att hon är på andra sidan och han tror ju sig äga henne och jag antar att det var därför Yarro flög på Lemmy idag. Han hade inte för avsikt att döda Lemmy för då skulle han varit död i samma veva, utan han larmar helt klart på nånting och nu är det upp till oss att klura ut vad innan det händer nåt igen..

Det känns som att det bara är Lilli kvar nu som ska få nån krämpa, så har hela trion svävat i livsfara efter varann. Inte helt kul att vara djurägare när det skiter sig för de små liven, men vad gör man när man själv valt att leva med dem..

Nu inväntar jag min kusin som kommer på besök och så ska jag laga middag. Det blir kycklinglår i ugnen och så wok till det, mums! Jag lider av en träningsvärk från en annan värld efter alla squats men det är också sånt man får ta, no pain no gain!
Imorgon är min man ledig och Toffe likaså så vi får se vad vi hittar på för kul. Det blir inget som kostar pengar i alla fall för rekreationskontot (som att vi har nåt sånt ens haha!) och alla andra kontot med för den delen, ekar tomt efter veterinärbesöken. Men kanske bada bastu och göra nån god middag och sen mysa hela kvällen? Låter inte helt fel om ni frågar mig! :)

Nu kom det en bil på gården så jag avslutar här!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela