Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Ofrivillig tystnad

Publicerad 2012-06-30 12:24:08 i Allmänt,

Vårt bredband strular igen, och nu börjar jag bli riktigt irriterad på detta.. Värst är det Westcom vägrar hjälpa oss för att få reda på vad som är fel, himla kul att betala 45€ i månaden för något som funkar då när det behagar..
På torsdagen åkte jag och pappa och hämtade hem Topi, han är en riktig myskille och jag tror vi kommer ha mycket kul tillsammans bara vi lär känna varann :)
Idag kommer hans förra ägare och hälsa på honom, ska bli kul att se vad de tycker om hans nya hem.
Igår kväll hade vi filmkväll tillsammans med Pia och Viivi och något mer spännande har jag inte gjort. Senare idag blir det träningar på plan och imorgon konfirmationsfest.
Nu röka, sen fixa lite med hästarna. Hajdo!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela