Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Böjprov och provtid

Publicerad 2012-10-30 12:18:40 i Allmänt,

Nästa torsdag är det dags för Jack att bli hälsocheckad och böjprovad. Om han går igenom utan anmärkning så kommer han hit på två veckors provtid. Can't wait!
 
Det ska bli himla spännande att se hur vi funkar tillsammans på hemmaplan. Har tänkt mig att åka till ridplanen minst två-tre gånger, eventuellt en gång till manege för att se hur han uppför sig där och så rida ut både med och utan sällskap. Jag vill få ut så mycket som möjligt under de där två veckorna, så att jag är helt säker på mitt köp sen. Såklart hinner jag ju inte se allt, men hoppas på att få se de flesta av hans sidor i alla fall och hur han reagerar i olika situationer :)
 
Idag ska jag hinna göra ungefär hundra saker. Till att börja med ska jag klä på mig (kan vara behövligt) och så ska jag gå ut och borsta hästarna, rida ut en sväng på Zenta och mocka i hagen. Så ska jag ringa efter hö och klura på om jag ska bygga en höhäck eller om jag ska försöka få tag på en färdig. Hästarna är så nöjda och glada nu då de har fri tillgång, de står och mumsar någon timme, sover någon timme och mumsar igen :)
 
När jag är klar med hästarna så ska jag traska hem till mamma och fixa middag. Det blir kycklingwok med nudlar a'la Båå style :D
 
Återkommer senare om det hänt något spännande, vilket jag tvivlar på att det kommer göra men ändå. Hajdo!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela