Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Gallup!

Publicerad 2015-01-31 13:43:33 i Allmänt,

Jag tycker det är dags för nåt kul här då det den senaste tiden varit rätt så dystert med mycket mörka tankar och depp. Jag skriver främst den här bloggen för min egen skull, men ni är så himla många som vill följa min vardag med allt vad den innebär vilket gör skrivandet ännu roligare. Och eftersom ni bara blir fler och fler för varje dag (var kommer ni alla ifrån undrar jag?) så vill jag ha en liten gallup för att kunna förbättra bloggen, för er skull. 
 
För att göra det hela lite roligare så kommer jag lotta ut en liten goodiebag bland alla som svarat som tack för att ni tar er tiden att svara på mina frågor :) 
 
1. Vem är du, hur gammal är du och hur ofta kikar du in här? 
2. Varför läser du den här bloggen och vad fastnade du tycke för just här? 
3. Vad vill du läsa mer om? Nämn gärna tre saker.
4. Vad kan jag förbättra för att göra det till en ännu trevligare upplevelse att kika in här?
 
Ni har tills tisdagen 3.2 klockan 21.00 på er att svara i kommentarsfältet och efter det lottar jag ut goodiebagen. Så glöm inte att kommentera med ert namn och mail (eller annat sätt jag kontakta er på)! :) 
 
 

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela