Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Right now

Publicerad 2016-05-31 20:59:34 i Allmänt,

Hej hallå! 

Just nu är allt som det ska vara. Sommaren är här, det har varit tryckande hett hela dagen idag och med undantag för en smärre panikattack i bilen på grund av värmen älskar jag när det är så här varmt. Tina sitter bredvid mig i soffan och i ugnen står en fläskfilé och vitlökspotatis som vi ska avnjuta med gräddpepparsås och några flaskor öl. 

Dagen har spenderats på kliniken med Nunnu för återbesök och så kom jag hem och planterade en drös med blommor. Eller okej, Nicke planterade och jag satt upp solen och såg på. Som avslut på denna dagen åkte jag till stallet och hann både rida och pyssla bland mina saker. Det är omöjligt att rida förrän på kvällen när det är så varmt som det har varit idag. Hästarna lider av det och jag har heller inget intresse av att svettas och lida så jag rider sent på sommaren. 

Nu hinner jag faktiskt inte skriva mer, god mat och godis väntar haha! 
Det var JÄTTE varmt på kliniken men ett fejksmile kan man ju alltid klämma av! 
För några dagar sedan fick jag ett meddelande på bakrutan och idag det här. Det är Jessi som är i farten haha! 😅

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela