Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Festen :)

Publicerad 2010-05-31 21:41:23 i Allmänt,

Här kommer några bilder från festen på lördag. Inte riktigt min stil att börja dricka alkohol redan kl 1500, men vad kan man göra när sällskapet är som det är? ;)


Välkomstdrink


Alkoholfri välkomstdrink


Pappa och Sebastian ♥


Lövbiff som jag slaktat lite till ;)


Man ska bjuda på sig själv heter det!


Denna kakan är gjord för ungefär 40 personer. Vi var väl 20 och det fanns inget kvar av den efter en kvart xD


Kenneth som vi ska bo hos i September ;) Såhär solbränd blir man då man inte bor i Finland.


Lika som bär? Kusiner, Kenneth och pappa :)


My lovely sister, is'nt she beautiful ♥


Bacardi Breezer Watermelon, smarrigt! 

Efter festen begav jag mig till Ekenäs för att kolla in terasslivet, det var inget vidare, kallt och grått, så jag åkte hem efter en drink. Blä för detta kalla väder!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela