Min vardag, mitt liv.

bloggen om min vardag

Skären ♥

Publicerad 2011-07-31 18:40:49 i Allmänt,

Varning för bildbomb!


Basti är ett riktigt badmonster, hela tiden ska det simmas och det spelar ingen roll om det är svinkallt i vattnet :p


Fanns massor av maneter i vattnet, häftiga djur tycker jag!


Farfar fick dagens enda fångst då vi metade. Ser ni hur enorm fisken är? :D


Så fräsch och snygg ;)


Älskling ♥


Vi kunde inte klaga på att vi frös i alla fall!
Ankkor :D


Lilli tog det chill i skären


Och de sköna dagarna avslutade vi med simning i Dagmar källan (inte I källan förståss men på den platsen) och ett megaplättkalas, wunderbar!

Phuh, detta inlägg tog mig över tre timmar att göra, blev lite distraherad på vägen av diverse saker, det är inte lätt alla gånger serni.. Nu ska jag tanka ner massa nya serier och plocka piller i mig, jag har huvudvärk som omväxling. Puss hej!

Om

Min profilbild

...

En levnadsglad 24 åring här som skriver om mitt liv med allt vad det innebär utan censur och krumelurer. Jag skriver om min viktresa som jag påbörjade i februari -14, om hur det är att försöka bryta ätstörningar och ett matberoende. Utöver det skriver jag väldigt öppet om min panikångest och depression, de dagar det är skit så är det skit och det är inget jag gömmer eller förfinar här. Sist men inte minst handlar denna bloggen om livet tillsammans med mina underbara djur och min fina man. Jag föder upp nakenkatter och chihuahua, jag har två hästar som är mina husdjur och så får vi inte glömma den lilla inneboenden som gömmer sig på vår vind! :) Hoppas ni trivs här, tveka inte att lämna en kommentar, jag svarar på varenda en!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela